Ung på Vandet

Ung på Vandet
Hvem er vi?

Velkommen til Ung på Vandet – Et stærkt samarbejde mellem Virksund Sejlklub og Viborg Sejlklub der giver dig muligheden for at udforske vandets uendelige muligheder! Hos os finder du en fantastisk gruppe af unge sejlere, der brænder for at lære og udvikle sig inden for sejlads og vandsport.

Vi er en klub, der primært sejler i optimist-, tera- og fevajoller, og vores sejlere kan vælge mellem at sejle rekreativt eller deltage i kapsejladser. Uanset hvad du foretrækker, vil du blive en del af et fællesskab, der vægter samarbejde og fælles mål højt.

Men det er ikke kun jollesejlads, vi tilbyder. Hos Ung på Vandet kan du også prøve kræfter med SUP boards, der er en sjov og udfordrende måde at opleve vandet på. Vores erfarne trænere vil hjælpe dig med at mestre denne spændende sportsgren. Og så har vi heldigvis også mange andre spændende både til rådighed.

Vores klub er ikke kun for erfarne sejlere. Vi er stolte af at byde nye sejlere velkommen og introducere dem til vores fantastiske sport. Vores erfarne og dygtige trænere vil sørge for, at du lærer de grundlæggende færdigheder, du har brug for for at sejle sikkert og effektivt.

Vi deltager også 2 til 4 gange om året i kapsejladser, hvor vores sejlere kan teste deres evner mod andre sejlere fra hele landet. Det er en fantastisk oplevelse at opleve adrenalinet, når man konkurrerer på vandet. Og dertil kommer så forskellige camps og sejlads samarbejde med andre klubber rundt i Limfjorden.

Men vigtigst af alt, hos Ung på Vandet handler det om fællesskabet. Vi tror på, at en stærk gruppe af sejlere, der arbejder sammen og støtter hinanden, kan opnå store ting. Derfor har vi et åbent og inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne.

Så hvad venter du på? Kom og sejl med os! Vi garanterer, at du vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme, og at du vil være en del af et fantastisk fællesskab af dygtige og passionerede sejlere.

Vores vision

er at skabe en sjov og engagerende sejloplevelse for unge mennesker, der vil inspirere dem til større selvstændighed og tage ansvar for egen udvikling.

“Jollesejlads er en sport for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren sejler. Det kræver mod, koncentration og tålmodighed, men belønningen er en følelse af frihed og en oplevelse af at være ét med naturen.”
Claus Sørensen / Ungdomsafdelingen Ung på Vandet

Hvordan ser det ud,
når vi træner på vandet?

Det er SJOVT at være på vandet. Uanset om man sejler eller gør noget andet. 

Sejladsen har dog MANGE sjove udtryk som man lige skal have lært, men vi forsikrer dig. Det er NEMT at få lært og nogen kommer aldrig til det men har det sjovt uanset.

For lige at vise dig, hvordan en træning med talenterne ser, har vi lagt en lille video op der viser, hvordan en træning kan se ud….

Hold dig ikke tilbage – kom og vær med til noget RIGTIG SJOVT!

Team Ung på Vandet

Claus Sørensen

Instruktør begyndere
Rekruttering
Samarbejdspartnere
Følgebåd

Torben Lerche

Instruktør begyndere
Følgebåd
Materiel og udstyr

Torben Laier

Instruktør Talent
Kapsejlads koordinator
Materiel koordinator
Følgebåd

Tomi Bak

Følgebåd
Materiel og udstyr

Leif

Instruktør begyndere
Instruktør talent
Følgebåd

ER DET DIG?

VI er altid klar på nye stærke kræfter.
Kontakt os og hør nærmere

Mads Bak Larsen

Instruktør Talent
Onsdags kapsejlads
Følgebåd

ER DET DIG?

Vi er altid klar på nye stærke kræfter.
Kontakt os og hør nærmere

Sejlads og vandsport er fællesskab

Kom med på eventyr!

Så hold dig ikke tilbage og kontakt os nu for at høre, hvornår vi mødes næste gang og hvordan du kommer med.

Ung på Vandet
Sejlklubber

Ung på Vandet er et samarbejde mellem VIrksund Sejlklub og Viborg Sejlklub‘s ungdomsafdelinger. 

Det giver selvsagt uanede muligeder for at sejle forskellige steder og opleve forskellige ting på vand. 

Derfor sejler vi både på Viborg søerne samt på fjorden. Nogle gange stævner vi ud ved Sejlcentret andre gange i Hjarbæk og hver lørdag har vi sejlads i Virksund.