Ung på Vandet

Sponsorer og partnere

Stor tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere

Uden vores sponsorer har vores arbejde ikke været mulig, og vi håber inderligt at vi kan udvide fællesskabet.

Kunne du også tænke dig at blive en del af nedenstående hold, der støtter op om vores aktiviteter for Unge på Vandet, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor blive sponsor?

Vi, men primært de unge mennesker, sætter stor pris på de sponsorer, der bakker op om vores passion for sejlads og vandsport. Det er en af hovedårsagerne til at vi kan tage afsted på ture, sørge for at udstyret er i orden og ikke mindst at vi kan tilbyde nogle rammer som er tidssvarende og motiverende at være i.

Ved at sponsorere Ung på Vandet har vi følgende 4 gode argumenter:

  1. Udvikling af talenter: Ved at støtte en ungdomsforening indenfor sejlads kan virksomheden også bidrage til udviklingen af unge talenter. Dette kan hjælpe med at dyrke en interesse for sejlads blandt unge og støtte fremtidens sejlsportsudøvere. Det kan også være en måde at investere i lokale samfund og talentudvikling.
  2. Øget synlighed: Ved at sponsere Ung på Vandet indenfor sejlads, vil virksomheden få eksponering overfor en målgruppe af sejlinteresserede unge og deres familier. Dette kan føre til øget synlighed og opmærksomhed på virksomheden blandt en relevant målgruppe.
  3. Opbygning af relationer: Sponsoring af Ung på Vandet giver mulighed for at opbygge relationer med potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Dette kan give din virksomhed mulighed for at engagere sig med lokale samfund og styrke sit omdømme.
  4. CSR: Som en del af Corporate Social Responsibility (CSR) kan sponsoraftale med Ung på Vandet være en god måde at vise samfundet og potentielle kunder, at virksomheden tager sit ansvar overfor samfundet alvorligt. Sponsoraftaler kan også hjælpe med at styrke virksomhedens image og omdømme.
 
Vi er helt sikre på at der er MANGE flere gode grunde til at være sponsor hos Ung på Vandet.  
 
Men det handler først og fremmest om, at du har lyst til at hjælpe og støtte unge mennesker, der vil udvikle sig.

Vi håber du har lyst til at lege med os, og så lover vi til gengæld en passende modydelse og en tur på vandet!